jagodka24, dobrze, że jeszcze chwilę zostałam, ja tak lubię oglądać foty naszych bobasów. Jagódka jest super!!! Leżaczek ją paży tak jak mojego Karola.
[ Dodano: 2007-10-27, 21:41 ]
No mówiłam, że TT wariuje :-D Nie tylko Gosia pisze podwójnie :-D
Sikorka, dzieki
a twj sikor z malym poprostu mnie rozwalił
moja tez uwielbia muzyke ale u mnie to tylko tesc gra na gitarze i ma bardzo ograniczony repertuar
sam sikorowski i to bardzo glosno :-D
ok to ja tez juz zycze wszytskim słodkich snow, ja nie wiadomo jakie bede miała, bo nadal miedzy mna a A spiecia..wizełam godzinna kapiel wypiłąm 2 lampki szmapana i jakos mi tak wesoło, lae tzn ze musze sie zwijac zeby wam tu nie wiadomo czego nie nawypisywac..
zdjecia super..
:516: do jutra
a my juz na nogach bo nasze dziecie nie wie ze godziny przestawione :ico_puknij:
Nocka nawet nawet bo tylko1 pobudka...
Sasiadow juz mamy...ciekawe jak sie teraz stosunki beda ukladaly... :ico_noniewiem:
a wczorajsze odwiedziny byly jak dla mnie smutne...biedna dziewczyna wygladala jakby miala chore oczy a tak naprawde to nie mogla sie powstrzymac od placzu gdy widziala Maye...serce sie krajalo....biedna stracila niedawno dzidziusia a jeszcze ta praca ja dobija...nawet pomoc nie mozna bo nie ma jak.....chyba najlepiej to w polsce by im bylo,wsrod rodziny...jakiejs godnej pracy....znajomych ....jak fabryke zamkna to pewnie pojada juz na stale :ico_noniewiem: Maya dostala nawet kilka zabawek...ihihi...udalo sie mojej cwaniarze :ico_oczko:
Z okazji 1-szej rocznicy Waszego ślubu
najserdeczniejsze gratulacje
oraz życzenia spokoju, pomyślności i zdrowia
na dalsze lata wspólnego życia.[/center]
anza o tą morfologię idę się zapytać jutro to napiszę.