witajcie
w koncu tt działa
diem 3mam mocno kciuki i nyslami jestem z tobą
ale zastanawia mnie jedno..czemu nie zrobią ci badania ginekologicznego lub chociażby usg..przeciez juz 6 tyg ciąże mozna tak zobaczyc
czemu czeka sie na wynki badania krwi tydzien??
u nas masz wynki następnego dnia
czy tak wlasnie to wszystko dziala w anglii?
wkoncu dziala :ico_brawa_01:
iza ... wlasnie ...dlaczego to tak dlugo trwa? ja zupelnie nie orientuje sie jak to wyglada w Polsce ... mamie jeszcze nie przekazalam tych okropnych wiesci ... a lekarz powiedzial mi,ze owszem badaniue krwi wykazuje bezblednie czy kobieta jest w ciazy czy nie ... nie wiem co o tym myslec ... zaraz poszukam jakis info w necie ... a na wyniki czeka sie tu w Londynie od 7 10 dni :ico_noniewiem:
dzieki dziewczyny za troske to pomaga :ico_haha_02: ja jestem nadal jakas bylejaka tzn. tak bylejako sie czuje( boli mnie podbrzusze jak przed i w trakcie @@@@ i jestem jakas pelna) ,ale Kourosh i D dobrze na mnie dzialaj :ico_oczko: czuje sie mimo wszystko szczesliwa ...przeciez mam powody ... a wczoraj zabralismy sie do powiekszania rodziny ... wczesniej lub pozniej musi sie udac :ico_haha_01: :-D
Kristi ... ten czas tak mknie ... juz groszek tak ''duzy'' :ico_oczko: :ico_haha_02: ... nie martw sie niedlugo skontaktujesz sie ze znajoma ...
Aginka ... to powodzenia ...moze rzeczywiscie to przez te smoki ... Malwinka jak Joannna De Arc bedzie wojowala ... ze smokami :-D
Maggie ... kazda z nas ma te gorsze i lepsze dni :ico_pocieszyciel:
elvira ... sliczne foty z zabaw na sniegu :ico_brawa_01:
a co z iwona ? iwona wracaj do nas :ico_sorki: