wisienka mnie jak na razie nie wylogowuje, ale za to straszne szalenstwo z reklamami :ico_zly: Avant Browser mi pokazuje, ze od tych kilku minut które jestem teraz na TT zablokował aż.... 37 wyskakujących reklam :ico_zly: no to już jest chyba przesada...
Tak, te pneumokoki mnie już też :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Ale na majówkach wkeliłam odp, jaką mi przysłali z TT, że odszedł od nich administrator techniczny i szukaja nowego.No i że w pon. lub wt ma się już uspokoić...
To dlatego taki balagan... :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: dla Pana administratora, ktory odszedl.
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: A to dla tego, ktory przyjdzie. Niech przychodzi szybciutko, bo :ico_ciezarowka: wariuja a :ico_ciezarowka: stresowac sie nie mozna. :ico_haha_01:
awansów w odliczanku ciąg dalszy... GRATULACJE dla wszystkich :ico_ciezarowka: co dzisiaj przeprowadziły się pięterko wyżej :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa:
To :ico_prezent: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: dla wszystkich awansujących i świętujących, ja przyłączam się z moją 1/3 częścią piwka którą udało mi się wczoraj wychlipać.... :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: